Witgoed reparatie Rotterdam Zuid

Witgoed reparatie Rotterdam Zuid

Witgoed reparatie Rotterdam Zuid: Vaatwasser reparatie

Wanneer u luide, ongebruikelijke geluiden uit uw keuken hoort komen, vraagt ​​u zich misschien af: “Waarom is mijn vaatwasser zo luid?” Als dit de laatste tijd gebeurt, is de kans groot dat er iets mis is met je vaatwasser. Bekijk deze vijf dingen die ervoor kunnen zorgen dat uw vaatwasser te veel lawaai maakt. We zullen ook enkele tips geven voor het oplossen van elk probleem!witgoed reparatie rotterdam zuid

Ben je het beu dat je vaatwasser herrie maakt? We begrijpen het! Laten we het antwoord “waarom maakt mijn vaatwasser zo lawaaierig”, de meest voorkomende oorzaken doornemen?

Vaat te dicht bij elkaar geladen

Belemmerde sproeiarm

Probleem met afvoerpomp

Waaier maakt lawaai

Defecte inlaatwaterklep

Wanneer u problemen met de vaatwasser heeft en een reparatie wilt plannen, bel ons dan! Ons deskundige reparatieteam voor vaatwassers helpt u graag verder.

Witgoed reparatie Rotterdam Zuid: Wasmachine reparatie

Maakt uw wasmachine veel lawaai tijdens het centrifugeren? Als dat zo is, is dit misschien een eenvoudigere oplossing dan u denkt. In dit artikel zullen we een paar veelvoorkomende redenen bekijken voor het luide bonzende of knarsende geluid tijdens het centrifugeren van uw wasmachine.

De meest voorkomende oorzaken:

Versleten lagers

Versleten motor koppeling

Schokdempers

Koppeling montage

Pomp riem

Raadpleeg een professioneel reparatiebedrijf voor apparaten om uw wasmachine te laten repareren.

Witgoed reparatie Rotterdam Zuid: Wasdroger reparatie

Het faalt nooit: je ontdekt pas dat je droger niet start als er een stapel nat wasgoed ligt te wachten. Dus waarom start mijn wasdroger niet? De deur is mogelijk niet helemaal gesloten. Zorg ervoor dat de deurvergrendelingen gesloten zijn en dat de vergrendeling goed werkt.

De meeste voorkomende oorzaken:

Droger krijgt geen stroom

De deur van de droger is niet vergrendeld

Problemen met de werking van de droger

Defecte thermische zekering van de wasdroger

Kapotte startschakelaar van de droger

Droogt uw wasdroger niet, of start deze helemaal niet, dan kan het tijd zijn voor een professionele wasdroger reparatie service om het probleem te beoordelen. Plan vandaag nog uw afspraak.

Witgoed reparatie Rotterdam Zuid: Koelkast reparatie

Misschien wel het handigste huishoudelijke apparaat dat we hebben, is de koelkast, en als uw koelkast niet koelt, kunnen de gevolgen ernstig zijn. Voedsel kan binnen 24 uur bederven en als uw koelkast niet voldoende koel is, loopt u het risico al uw bederfelijke waren vrij snel kwijt te raken.

Als uw koelkast niet meer koelt, onderneem dan onmiddellijk deze stappen om voedselbederf te voorkomen:

Houd de deuren van de koelkast en vriezer gesloten. Als u binnen een dag een monteur bij u thuis kunt krijgen, houd dan de deuren gesloten om de temperatuur op peil te houden.

Bel onmiddellijk voor de service van het apparaat. Hoe eerder u belt, hoe beter. Wacht niet tot je aan het werk gaat. Bel zodra u het probleem opmerkt om uw plaats in hun schema vast te houden.

Breng voedsel over naar draagbare koelers gevuld met ijs. Als een koelkast reparatie technicus het niet binnen 5-6 uur kan halen, breng dan zeer bederfelijk voedsel over in koelers om bederf te voorkomen.

Witgoed reparatie Rotterdam Zuid kan snel ter plaatste zijn, soms zelfs dezelfde dag

Bel ons voor een afspraak met een vakbekwame witgoed reparatie service monteur.